Fujifilm X-T5: alles wat we tot nu toe weten en wat we willen zien

Wat zijn Fuji XT-camera’s?

De cameranamen van Fujifilm zijn behoorlijk verwarrend voor niet-ingewijden, dus hier is de korte uitleg. De Fujifilm XH-serie, aangevoerd door de nieuwe X-H2S, is het paradepaardje voor hybride fotografen (de naam voor degenen die evenveel foto’s als video’s maken).

De XT-serie zijn ondertussen de middenklasse camera’s, met als topmodel momenteel de X-T4. Deze zijn betaalbaarder dan de XH-serie en iets meer gericht op fotografen, dankzij hun retro-styling. Onder de X-T4 bevindt zich de kleinere X-T30 Mark II (een van de beste reiscamera’s die er zijn).

En als je van het modernere ontwerp van de X-H2S houdt, maar niet van het prijskaartje, is er ook de Fujifilm X-S10. We beoordelen dit als een van de beste spiegelloze camera’s voor beginners en ook als een van de beste vlogcamera’s die je kunt kopen.

Het is al een topjaar voor spiegelloze camera’s uit het middensegment, maar waar veel fotografen nog steeds op wachten, is de Fujifilm X-T5.

Dit jaar heeft Fujifilm zijn snelle vlaggenschip hybride camera gelanceerd, de Fujifilm X-H2S, en zal vrijwel zeker de hoge resolutie Fujifilm X-H2 onthullen op zijn X-Summit in september. Dus waar blijft dit de XT-serie en in het bijzonder een mogelijke Fujifilm X-T5?


Source link